Nyhetsbrev

Nr 53

Nyhetsbrev Oktober 2022

 

Jag börjar med att hälsa våra nya medlemmar välkommna! Vi hoppas få träffa er på nästa medlemsmöte!

Oktober 2022

Nr 52

Nyhetsbrev Maj 2022

 

Nu verkar det vara full fart igen. Snart kanske vi glömt den här tiden med pandemin, som verkade så
oändlig!


Men förhoppningsvis har vi lärt oss lite mer om hur saker och ting fungerar!

Maj 2022

Nr 51

Nyhetsbrev Februari 2022

 

Nytt år, nya tag! Vi har lärt oss väldigt mycket under den här pandemin och måste bygga vidare på alla erfarenheter. På grund av smittspridningen har vi flyttat vårt Årsmöte och mötet med socialborgarrådet Jan Jönsson till tisdagen 5 april med förhoppning om att vi då ska kunna mötas fysiskt. Vi kommer att fortsätta iaktta försiktighet och hålla avstånd. När Kallelsen till mötet går ut kommer vi därför be er meddela om ni kan vara med så att vi har antalet under uppsikt. 

Februari 2022

Nr 50

Nyhetsbrev December 2021

 

Sedan vi senast hörde av oss har vi arbetat med att förbereda samarbeten med andra grupper under det kommande året för att synliggöra anhöriga. Socialborgarrådet Jan Jönsson  från Stockholms Stad kommer och pratar med oss tiddagen den 5 april. Det sker i samband med vårt årsmöte. Vi hade ju ett alldeles nyligen invänder ni kanske, men det årsmötet var försenat med ett drygt halvår  på grund av pandemin.

Nu är vi tillbaks i fas. Så lägg in datumet i era kalendrar! 

December 2021

Nr 49

Nyhetsbrev Oktober 2021

 

Nu har vi haft årets årsmöte och genomfört vår namnändring till Anhörigföreningen i  Stockholm. Tack för att så många av er fyllde i röstningsblanketterna och skickade  tillbaks dem! Det känns bra att förändringen har ert stöd! 

Oktober 2021